Мащабна акция с масови арести провеждат прокуратурата и полицията на територията на цялата страна.По информация

...
Мащабна акция с масови арести провеждат прокуратурата и полицията на територията на цялата страна.По информация
Коментари Харесай

Масови арести в цялата страна, тече мащабна полицейска акция срещу групи за наркоразпространение

Мащабна акция с всеобщи арести провеждат прокуратурата и полицията на територията на цялата страна.

По информация на БНР до миг са арестувани към 10 души, най-вече в София. Акцията е ориентирана против проведена незаконна група, която се занимава с наркоразпространение в столицата и в региона към Бургас. При друга спецакция на територията на Благоевград и Гоцеделчевско пък са били арестувани 22 души.

Според Нова телевизия, при първата интервенция, на прицела на правоохранителните органи е групата на Радо Ланеца. Неговата наркомрежа е посочена за най-голямата у нас, със стотици участници по веригата на всички места на наша територия.

Освен с наркоразпространение, разрушената незаконна група се е занимавала с насилствени дейности по отношение на дилъри, които не са отчитали оборота от продажби, научи БНР.

Радо Ланеца нашумя през 2016 година, когато София осъмна облепена с плакати със фотоси на наркодилъри. Надписът над портретите им гласеше:  " Мъжете, които тровят децата ни ".

Година по-късно бяха задържани двама столични служители на реда, оказали се част от наркобандата му. Въпросните чиновници на реда бяха посочени за членове на силовата бригада на Ланеца.

По-рано през днешния ден районни медии оповестиха за полицейски акции по морето, които евентуално имат връзка с огромния удар по наркоразпространението. Освен в София, арести текат Пловдив и Поморие, както и на други места в страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР